пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Відкритий урок Антонюк Світлани Володимирівни


20 березня 2018 року майстер в/н Антонюк С.В. провела відкритий урок виробничого навчання в групі №16 з професії «Фотограф (фотороботи)» на тему: «Ознайомлення з вимогами до фотографій на документи». Методична мета уроку: методика використання творчої роботи при актуалізації опорних знань учнів та створення проблемних ситуації при закріпленні нового матеріалу.
        Творча робота передбачала створення колажу формату А4 з використанням 5 фотозображень з їх попереднім ретушуванням. При виконанні цієї роботи учні проявили свої професійні навички та творчі здібності.
    Пояснення нового матеріалу пройшло у формі бесіди з учнями (було реалізовано міжпредметний зв’язок з теоретичним навчанням) з використанням змістовної електронної презентації.
       На етапі послідовного закріплення нового матеріалу працювали всі учні групи. Вони на екрані ПК обирали свій улюблений фрукт, при цьому розкривалося кожному індивідуальне завдання: необхідно було із запропонованих 5 фото обрати ідеальне по параметрах та на всіх інших вказати докладно помилки. Цей етап уроку пройшов жваво, учні працювали з задоволенням й було зрозуміло, що вони готові до виконання самостійної роботи.
  
  
  




1 коментар:

  1. SEGA Mega Drive (Sega Genesis) Game - CasinoWow
    No one can buy 카지노사이트 Sega Mega Drive (Sega Genesis) Games from the most popular online stores 카지노사이트 and save thousands of pounds in returns!

    ВідповістиВидалити