вівторок, 9 січня 2018 р.

Зимові педагогічні читання

У рамках плану роботи педагогічного колективу Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки на зимові канікули, 03 січня 2018 року, пройшли педагогічні читання на тему "Самоосвіта - як умова професійного росту педагога".

    Метою заходу є удосконалення професійної та медіакомпетентності педагогічних працівників,  оновлення інформаційного та методичного забезпечення навчально-виробничого та виховного процесу, впровадження нових технологій за допомогою застосування різноформатного медіаконтенту, сприяння творчому та професійному розвитку викладачів, майстрів виробничого навчання, поширення перспективного досвіду в педагогічній діяльності. Цього року також прийняли активну участь члени методичної комісії, які виступили з такими доповідями, як:
1) перевірка знань учнів за допомогою Google-форм (Писаревська Г.М., викладач спецдисциплін);
2) інтерактивні технології навчання, як засіб розвитку творчого потенціалу учнів (Пуюл Л.А., викладач спецдисциплін);
3) застосування інноваційних технологій на уроках виробничого навчання з професії «Секретар керівника (підприємстві, організації)».
Для працівників училища вони стали неоціненним скарбом, який дає можливість  відкриття у собі творчого пошуку та професійної майстерності.







1 коментар: